Logo

Welkom

Maarten Pijpers Welkom op mijn mobiele website. Mijn naam is Maarten Pijpers. Ik ben IT specialist en kan voor u een website maken of programmeerwerkzaamheden uitvoeren.

Webdesign
Bent u op zoek naar een website voor uw hobby, bedrijf of vereniging? Voor een leuk tarief maak ik uw website. Uiteraard kan ik uw bestaande website ook voorzien van een CMS systeem.

CMS
In 2006 heb ik een eigen CMS systeem ontwikkeld. CMS betekent 'Content Management System'. Door middel van deze CMS besturing kunt u uw website zelf gemakkelijk beheren en onderhouden. Daarvoor hoeft u helemaal geen website specialist te zijn. Dit CMS systeem is voorzien van een text editor, agenda, contactformulier, bezoekersstatistieken en nog veel meer. Maar u kunt het beheer natuurlijk ook door mij laten doen. Uiteraard kunt u onze CMS besturing en bezoekersstatistieken ook laten toepassen op uw eigen bestaande website.

Domeinnamen en hosting
Voor een website heeft u een domeinnaam en hosting nodig. Een domeinnaam is het daadwerkelijke adres van uw website waarmee deze op het internet te bereiken is. Mijn domeinnaam is www.maartenpijpers.nl. Naast een domeinnaam heeft u ook hosting nodig. Dat is de ruimte waarop de bestanden die nodig zijn om uw website te tonen op het internet worden gezet. Vergelijk het met een harde schijf of een USB stick waarop u uw bestanden zet. Ik kan domeinnamen voor u regelen met daarbij behorende hosting. Uiteraard tegen een zeer voordelig tarief. Vooral als u mij inschakelt voor uw website te verzorgen.

Programeerwerk
Naast dit CMS systeem kunt u ook maatwerk laten maken en programmeerwerkzaamheden uit laten besteden aan Maarten Pijpers. Maarten Programmeert in onder andere de programmeertalen ASP, ASP.NET, PHP, Visual Basic en Delphi. Tevens kunt u mij inschakelen voor overige ICT werkzaamheden. Meer weten, neem dan contact met me op en u vraag wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Social Media
Social Media is niet meer weg te denken in de huidige media. Door middel van een eigen geschreven systeem kan ik er voor zorgen dat uw Social Media account gevuld wordt met relevante content. Dat kunnen nieuwsberichten zijn, afgeleid van uw website, random content over een bepaald onderwerp of wat dan ook. Tevens heb ik een aantal Twitter accounts die vanwege hun vele volgers interessant kunnen zijn voor adverteerders. Voorbeelden en meer informatie.