1      
Meer tweets...



Domeinnaam nog vrij?


Nieuwste project:

Fotoshootboeken.nl (2016)


Maartenwebs CMS systeem

CMS systeem MaartenwebsCMS
In 2006 heb ik een eigen CMS systeem ontwikkeld. CMS betekent 'Content Management System'. Door middel van deze CMS besturing kunt u uw website zelf gemakkelijk beheren en onderhouden. Daarvoor hoeft u helemaal geen website specialist te zijn. De lay-out van uw website is het sjabloon, door middel van een text-editor bewerkt u de teksten en afbeeldingen op de betreffende pagina alsof u wertk met bijvoorbeeld Microsoft Word. Indien u liever heeft dat ik uw website onderhoud, dan is dat ook geen enkel probleem. 

Dit CMS systeem is niet alleen voorzien van een text editor, maar ook van een agenda, contactformulier, bezoekersstatistieken en nog veel meer. Hier kunt u enkele 
voorbeelden zien van een aantal toepassingen van deze CMS besturing. Uiteraard kunt u onze CMS besturing en bezoekersstatistieken ook laten toepassen op uw eigen bestaande website. Informeer naar de mogelijkheden.


Naast CMS systemen zijn er nog meer werkzaamheden die ik voor u kan uitvoeren. Klik hieronder eens op een van deze afbeeldingen en kijk wat er nog meer mogelijk is.

Webdesign, website onderhoud, domeinnamen, hosting, programmeerwerk, enz.  Webapps
 Voordelig een ballonvaart maken Social media Diverse ontwerpen

Terug naar de homepage



Welkom     Inloggen Statistieken 
Copyright  2004-2023  Maarten Pijpers info@maartenwebs.nl |29 mei 2023
Ingeschreven bij de K.v.K. onder nummer 54205581 - BTW nummer NL001681571B68 - Algemene voorwaarden

Om deze website goed te laten functioneren heb ik cookies gebruikt. Als u deze site gebruikt ga ik ervan uit dat u akkoord bent.    Cookies toestaan